schapenvachtje
Home,  Travel

Schapenvachtje in je interieur | winter naar zomer

We hebben nog maar net afscheid genomen van de winter. En hoewel ik gek ben op de zomer, kan ik toch maar moeilijk alle zachte schapenvachtjes, fuzzy kussentjes en warme dekens loslaten.

Het is geen geheim dat ik een fan van oversized IJslandse schapenvachten en een neutraal interieur kleurenpalet. Nu is het precies het moment om al die warme winter lagen op te bergen, maar daar heb ik helemaal geen haast mee. Ik hoop dat de zomer het niet erg vindt om te wachten, omdat de winter zo goed voelde..

Heb jij een schapenvachtje in huis, dat ook in de zomer blijft liggen?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.