hal inspiratie
Home,  Travel

Interieur: 15x hal inspiratie

Jullie weten inmiddels dat ik mijn halve leven doorbreng inspiratie foto’s bekijken op Pinterest. Ik heb voor jullie weer een selectie gemaakt, dit keer is het hal inspiratie geworden. De hal is het eerst wat je ziet als je een huis binnenloopt. Een eerst indruk is belangrijk en de hal geeft meteen een basis voor het sfeerbeeld. Er wordt nog veel te weinig aandacht geschonken aan deze plek in het huis. Een hal is vaak een kleine en smalle ruimte. Het is daarom het mooist als je de hal licht en rustig houdt. Begin met een goede droogloopmat, dat scheelt een hoop schoonmaakwerk.

Kies een neutrale basis kleur in de hal en zorg dat deze kleur mooi doorloopt naar de volgende vertrekken van het huis. Een net afgewerkte trap is een echte eyecatcher in je hal. Ga je voor een loper op de trap en creëer je een monumentale uitstraling of bekleed je de trap liever helemaal om het geluid te dempen? Denk verder ook aan praktische zaken, zoals binnenlopend vuil, huisdieren en wel of geen vloerverwarming. Hieronder vind je alvast een paar mooie hal inspiratie foto’s.

Hoe ziet jouw (droom)hal eruit?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.