klein balkon
Home,  Travel

Klein balkon komt weer tot leven!

Temperaturen stijgen langzaam en ik krijg steeds meer zin in het buitenleven! Ik kijk vooral erg uit naar mijn roadtrip langs de oostkust van Australië in mei. Laten we er buiten weer iets gezelligs van maken! Het maakt niet uit of je buitenruimte groot of klein is, zelfs een klein balkon kan weer tot leven komen. Neem deze ideeën voor wat inspiratie op je balkon.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

  • Line

    Dit zijn echt super mooie foto’s, genoeg inspiratie om aan de slag te gaan. Wij hebben recent ons balkon ook gedaan. Hebben onder andere nieuwe vloertegels gelegd.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.