Home

Inspiratie: Een Franse-stijl Ingerichte Boerderij

Het stel dat dit huis bezit heeft er alles aan gedaan om de Franse stijl toe te passen. Ze lazen Franse architecten boeken, spraken met lokale interieur ontwerpers en vroegen Franse vrienden om advies. Ze hebben drie extra open haarden laten inbouwen, een wijn kelder, Franse houten vloeren in visgraat patroon en een huiselijke keuken.

Via House and Leisure

Wat vind jij van deze boerderij in Franse stijl? In welke stijl zou jij je huis later willen?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.