Travel

Op Reis met Leonie van gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl

Dat Leonie’s blog Gewoon Wat een Studentje ’s Avonds Eet een groot succes aan het worden is, of eigenlijk al is, dat is algemeen bekend op Facebook. Ik volg haar blog al een tijdje, maar een paar dagen geleden zag ik dat al mijn vrienden op Facebook de blog ook gingen volgen. Leonie post bijna dagelijks haar maaltijden op haar blog, een inspiratiebron voor elke student. Ik neem je mee door verschillende landen aan de hand van haar heerlijke en vooral gemakkelijke recepten.


Aziatisch: Rijst met kip kerrie en cassave chips


Italiaans: Gnocchi met paprika’s, tomaat, gehakt, pastasaus en kaas


Mexicaans: Chorizoburgers met guacamole, tomatensalsa en gekruide aardappelpartjes


Thais: Pittige noedels met kip, Thaise groentes, sweet-chilisaus en Thaise salade


Hollandse pot: Kip cordonbleu met spinazie en aardappeltjes

Foto’s en recepten

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.