Home,  Travel

Riviera Maison kerst in New York

De nieuwe collectie van mijn favoriete interieur merk is verkrijgbaar! Ik heb het over de Riviera Maison kerst collectie met de glitters en glamour van New York. Zo wordt de collectie beschreven in het winter magazine van Riviera Maison. Het blad viel vanmiddag op de deurmat en ik heb meteen mijn musthaves aangevinkt. Ik weet dat de kerst nog heel ver weg lijkt, maar de zomer is nu alweer voorbij. De tijd vliegt en ik kan niet wachten om mijn interieur weer aan te kleden met warme tinten en gezellige, knusse accessoires. De kaarsjes branden iedere avond en ik vind het tijd om stiekem al even in de kerstsfeer te komen.

Volgens Riviera Maison gaan we dit jaar voor een echte Amerikaanse over-the-top kerstboom, boordevol glinsterende ballen, ijspegels en heel veel lichtjes. De kleuren voor dit jaar zijn zilver en wit en vergeet de nep sneeuw niet over de boom te strooien.

Riviera Maison kerst 2014 | Trendhunters.nl

Riviera Maison kerst 2014 | Trendhunters.nl

Riviera Maison kerst 2014  | Trendhunters.nl

Kijk jij al uit naar kerst?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.