huis in massachussets
Home,  Travel

Inspiratie: Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella
Mijn eerste oog viel op deze badkamer toen ik mijn Pinterest weer eens opende. Eigenlijk is dit hele huis in Massachusetts mooi! Het interieur is verzorgd door Casabella. Met neutrale basis kleuren heeft het toch de uitstraling van een chique strandhuis. De zachte tinten door het hele huis geven een gevoel van rust en kalmte.

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Huis in Massachusetts ingericht door Casabella

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.