Fashion,  Huidverzorging

Inspiratie: Dove Real Beauty Sketches

Beste Dove, gefeliciteerd! (Als je de drie minuten durende video, die Dove plaatste op YouTube dat een belangrijke les is over hoe we onszelf zien in vergelijking met hoe anderen ons zien, nog niet hebt gezien, doe het dan nu.) Ik hou van deze quote van Dove op de het maken van de video: “vrouwen zijn hun eigen ergste schoonheid critici.” Dove zegt “Slechts 4% van de vrouwen over de hele wereld beschouwen zichzelf als mooi… we besloten om een ​​dwingend sociale experiment uit te voeren dat onderzoekt hoe vrouwen hun eigen schoonheid zien in tegenstelling tot wat anderen zien.”

Het is misschien een marketing truc, maar het is wel een geweldige boodschap. Dove probeert een product te verkopen, maar ze doen wel iets ongelooflijk goeds voor alle vrouwen op de wereld!

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.