Inspiratie: Een Klassiek Wit Huis


Ik heb weer zo’n prachtig huis gespot in het nieuwe nummer van Luxe dat ik gewoon met jullie moet delen. Dit klassieke, chique huis in Noord-Californië staat in Palo Alto. Het is een Nederlands koloniaal huis uit 1920 en heeft meerdere renovaties ondergaan, maar de huidige eigenaren hebben dit huis de beste uitstraling ooit gegeven samen met architect Carl Hessen. Ik zou willen dat nieuwe huizen bouwers vaker in deze stijl bouwen, want het ziet er toch geweldig uit! Elke kamer is heel basic qua kleuren en het vormt een geheel met de buitenkant.

Zie jij jezelf hier later al wonen?

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 24 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij de bank!

4 gedachten over “Inspiratie: Een Klassiek Wit Huis

  1. Wauw, wat een mooie stijl! Hele fijne inspiratie!
    Het antwoord op je vraag over voeding staat nu online op thehealthyfoobook!

    Liefs, Jennifer

  2. Wauw, wat een mooie stijl! Hele fijne inspiratie!
    Het antwoord op je vraag over voeding staat nu online op thehealthyfoobook!

    Liefs, Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *