Designer,  Fashion,  Runway & Streetstyle

Collectie: Tory Burch Resort 2014


Ontwerper: Tory Burch Resort Collectie

Inspiratie: Een reis naar Noord-Afrika. Op haar blog, schreef Burch over haar reis, “Een vriend zei eens om altijd omhoog te kijken als je in Marrakech bent – vanaf de minaretten van de deuropeningen, zie je iets opmerkelijks. Het is waar.” Het zijn de specifieke dingen, de architectuur en de cultuur om haar heen, die invloed hebben gehad op haar collectie.

Trends: Er is een rijke Boheemse sfeer zichtbaar achter deze beach-ready collectie. Preppy paisley prints, tailored broeken om te dragen aan de kust, en tweed pencil rokken worden afgewisseld met vrij pittige versiering bestaande uit stukken hout, garen schakels, en stro franjes. Etnische medaillon detaillering op tuniek tops, alsmede op de kettingen, floppy hoeden gevonden in een openlucht bazaar, en juweel ingelegde tassen toegevoegd aan de kunstzinnige uitstraling.

Palet: Zacht roze, oranje en gouden bloemen, zand beige en ivoor, wit kant, hemelsblauw en mandarijn-kleurige vogel prints, marine en mint tweed.

Wie moet het dragen: Avonturiers en wereldreizigers met een gewaagde, vrouwelijke stijl. Meiden met een chique gevoel voor mode die in balans is met bohemian flair. Kate Mara en Jessica Alba.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.