Fashion,  Make Up,  Trends

Beauty Trend: Lippenstift in Koraal tinten

Lipstick Lover: Coral Crush

Yves Saint Laurent lip makeup, £22 / Christian Dior lipstick, £21 / Clarins lip stick, £17 / Bobbi Brown Cosmetics lip cosmetic, £15 / Smashbox lip stick, £12 / MAC Cosmetics lipstick, £9.63 / NYX lip makeup / Max Factor lip makeup / Peach makeup

Koraal – een mix van oranje, rood en roze – is een geweldige kleur voor lippenstift, helemaal wanneer de temperaturen buiten gaan stijgen en de zomer begint. Sla de smokey eye look voor een keer over en houd je look naturel en vrolijk.

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.