Home

Inspiratie: Een Klassiek Wit Huis


Ik heb weer zo’n prachtig huis gespot in het nieuwe nummer van Luxe dat ik gewoon met jullie moet delen. Dit klassieke, chique huis in Noord-Californië staat in Palo Alto. Het is een Nederlands koloniaal huis uit 1920 en heeft meerdere renovaties ondergaan, maar de huidige eigenaren hebben dit huis de beste uitstraling ooit gegeven samen met architect Carl Hessen. Ik zou willen dat nieuwe huizen bouwers vaker in deze stijl bouwen, want het ziet er toch geweldig uit! Elke kamer is heel basic qua kleuren en het vormt een geheel met de buitenkant.

Zie jij jezelf hier later al wonen?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.