Favoriete Kamer van de Week

kamervandeweek
Foto

Uren lang kan ik blogs afstruinen en dan kom ik weleens onwijs gave kamers in huizen tegen. Dit is echt mijn favoriet voor deze week! De kroonluchter is zo zomers en volgens mij ook makkelijk zelf te maken. Ik ben verliefd op alle gekleurde zachte kussens op de bank en de decoratie in de vensterbank.

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 24 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij de bank!

8 gedachten over “Favoriete Kamer van de Week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *