Travel,  Travel

Inspiratie: De Straten Van San Francisco

San Francisco
Mooie inspiratie voor op deze zaterdagmiddag. Ik heb het nooit naar San Francisco kunnen maken, maar wel naar Los Angeles een paar jaar geleden. Door deze wazige en dromerige foto’s blijft San Francisco op mijn to-go lijstje staan.

San Francisco

San Francisco

San Francisco

San Francisco

San Francisco

San Francisco

San Francisco

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.