foto op hout
Home,  Travel

Foto op hout van Photogifts

Enkele weken geleden mocht ik een foto op hout uitzoeken bij Photogifts. Ik had om eerlijk te zijn nog nooit van het bedrijf gehoord. De website zag er goed uit en de voorbeelden van foto’s op hout op de homepage maakten mij enthousiast. Ik wilde ook wel een foto op hout bestellen. Na een hele zoektocht in mijn fotocollectie kon ik eindelijk een keuze maken. De foto is gemaakt tijdens een shoot op de hei op de dag dat mijn moeder trouwde.

De foto was gekozen en ik had mijn gegevens doorgestuurd. Nog geen twee weken later had ik mijn foto op hout in huis. Het pakket voelde zwaar aan, dus ik ging er goed voor zitten op de grond. De foto op hout was goed beschermd ingepakt en zag er precies uit zoals ik hoopte. De kleuren waren perfect, niet te fel en niet te flets. De kleuren van de foto op hout zijn in het echt mooier dan op onderstaande foto. Het is goed vergelijkbaar met de kleur op de originele foto. Het hout geeft daarbij ook een mooi effect: je ziet de structuur door de foto heen. De robuuste planken geven het nog een stoere uitstraling. Ik heb mijn foto laten drukken op steigerhout met een white wash.

Ik heb er nog geen plekje voor gevonden, want mijn kamer bij m’n moeder staat en hangt helemaal vol. Wel heb ik al een idee hoe ik hem wil gaan ophangen. In mijn toekomstig trappenhuis aan de muur omringt met grote en kleine lijsten. Ik heb zelfs al een paar mooie quotes gevonden om erbij in te lijsten. Eigenlijk is het zonde om hem weer netjes op te bergen, maar ik weet zeker dat de foto in de toekomst een mooi plekje krijgt.

Ik ben in ieder geval super tevreden over de kwaliteit van de foto op hout!

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.