Home

Favoriete Kamer van de Week

kamervandeweek
Foto

Uren lang kan ik blogs afstruinen en dan kom ik weleens onwijs gave kamers in huizen tegen. Dit is echt mijn favoriet voor deze week! De kroonluchter is zo zomers en volgens mij ook makkelijk zelf te maken. Ik ben verliefd op alle gekleurde zachte kussens op de bank en de decoratie in de vensterbank.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.