Fashion,  Huidverzorging,  Shoppen

6 Gel Moisturizers Om Te Proberen

Iedereen heeft behoefte aan een goede vochtinbrengende crème, maar met deze stijgende temperaturen, kunnen zware lotions en crèmes je huid echt zwaar laten voelen. Van anti-aging formules tot hybride gel crèmes, ik heb mijn favoriete lichte gel moisturizers om wat frisse lucht in je huidverzorging routine te brengen!

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.