Food & Drinks

Smoothies: Bitter sweet & Powermix

De mannen van serious request drinken deze week alleen maar sapjes. Nou zijn deze sapjes vooral heel voedzaam en niet per se heel lekker. Maar smoothies kunnen ook heel lekker zijn en natuurlijk gezond! Daarom heb ik zelf 2 recepten samengesteld die mij lekker leken en die ik zelf ga uitproberen.


Recept: Bitter sweet
1⁄4 limoen
50 gram boerenkool
100 gram banaan
100 ml ananassap
3 takjes mint

smoothie
Recept: Powermix
8 aardbeien
1⁄2 cm verse gember
120 milliliter ongezoete amandelmelk
60 gr kokosrap
100 gram frambozen
50 gram banaan

Ga jij ze ook uitproberen?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.