workout video's
Food & Drinks,  Travel

3+1 Workout video’s om in vorm te blijven deze maand

Dit is de tijd van het jaar waar we eten gewoon niet kunnen vermijden. Kerst vieringen zijn er één te veel en hongerige fijnproever’s droom. Hier zijn een aantal inspirerende en zweet-inducerende workout video’s om je lichaam in conditie te houden tijdens deze feestmaand.

Blogilates Ab Workout


Ik ben een groot fan van Blogilates oprichter Cassey. Deze ab workout was mijn basis workout voor bijna een jaar! Het werkt super snel, maar zal voelen als uren van marteling. Maar maak je geen zorgen, deze marteling produceert top resultaten. Deze workout duurt slechts 10 minuten.

Jillian Michaels


Net als Blogilates, krijgt Jillian Michaels je in je beste vorm ooit. Dit is een andere buik workout. Het is verbazingwekkend hoe ons lichaam reageert op intense, korte trainingen. Ik denk dat het een van de snelste manieren is om je lichaam in vorm te krijgen.

Beginner yoga met Tara Stiles


Voor alle yoga newbies, hier is een geweldige video om aan de slag te gaan! Yoga expert Tara Stiles demonstreert basis bewegingen om je te helpen bij het verbeteren van je bewegingsbereik. Tara’s persoonlijkheid is heel ontspannen. Ik ben al een tijdje fan van haar yoga video’s.

Yogo met Equinox


Dit is zeker geen yoga voor beginners! Het is ook geen workout video, maar is het niet verbazingwekkend? Dit meisje heeft een aantal grootse vaardigheden. De video laat zien in hoeverre yoga je lichaam kan veranderen en je flexibiliteit en kracht kan geven. Gewoon mooi!

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.