Travel,  Travel

Inspiratie: Een Zomer In Nice

nice
Er zijn maar weinig plaatsen die een chique zomer stijl oproepen als Nice, met zijn lange palmbomen Promenade des Anglais waar je de hele dag kunt wandelen langs de strand cafes, parasols in pasteltinten en kristalheldere Middellandse Zee, het kijken naar de relaxte zonaanbidders die gaan voor een glimmende Riviera gebronsde look, terwijl Le Negresco torens boven de kust, prachtig herinneringen laten zien uit zijn gouden tijdperk in de jaren ’20.

De dresscode in Nice is onwijs cute voor de zomer. Ga voor kant, pasteltinten en zomerjurkjes. Je koffer pakken voor Nice vereist een filmavondje met To Catch A Thief met in de hoofdrol Riviera Glamour Model – Grace Kelly, en een selectie van kant en pastel-gekleurde items en een paar wedges natuurlijk.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.