Travel,  Travel

Reizen: Keukenhof, Lisse

De meivakantie is in zicht! Met veel vrije dagen in het vooruitzicht, is het leuk om een dagje uit te plannen. De ’tuin van Europa’, ’s werelds grootste bloementuin, de Keukenhof, is weer open voor publiek.

De Keukenhof is vernoemd naar royalty die ooit eigenaar was van de 32 hectare groene grond. De geschiedenis wordt herleefd wanneer elk jaar meer dan zeven miljoen bloembollen worden gepland. Het is een kleurrijke viering van de lente van 20 maart – 18 mei, kunnen bezoekers verdwalen in levendige doolhoven en kronkelende tuinen van de Keukenhof.

Een bloemen mozaïek met speurtocht activiteiten voor kinderen en een spectaculair decor voor volwassenen. De Keukenhof trekt meer dan 800.000 bezoekers per jaar. Met eindeloze paviljoens van narcissen, kersenbloesems, orchideeën en de wereldberoemde Nederlandse tulpen, zullen bezoekers naar een wereld van ontdekking worden getrokken.

Wat ga jij doen in de Meivakantie?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.