Home

Inspiratie: Nachtkastjes en fotowanden


Inspiratie foto’s of prints in verschillende lijsten in verschillende groottes aan de muur is een statement in je kamer. Ik ben verliefd op de print van kate moss in het houten frame tussen de quotes en prints.


Een tikkeltje country stijl in een klassieke zwarte slaapkamer. Ik vind het nachtkastje er perfect bij passen en het lampje maakt de sfeer compleet. Een goed boek en een oudewetse kandelaar maken het net een sprookje.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.