Home

Inspiratie: De Kracht van Accessoires in je Huis door Jeni Maus

Accessoires in je huis

Ik denk dat wanneer mensen beginnen hun huis te verfraaien, ze zich vaak richten op de grotere stukken – de banken, de vloerkleden, de kasten, de tafels, de stoelen. En tegen de tijd dat ze klaar zijn, de accessoires die het huis echt tot leven brengen, zijn vergeten of onder-begroot. Dus deze huis tour is over enkel dat. Het toevoegen van een laag van warmte, van gezelligheid, van geschiedenis tot een anders neutrale ruimte. Helemaal ontworpen door iemand die haar accessoires kent – Jeni Maus.

Jeni Maus is niet een interieurarchitect (hoewel ze met liefde huizen van andere “gezellig maakt”!), Ze is de eigenaar van de Found Vintage Rental in Zuid-Californië. Ze ontdekt en verzamelt meubels en accessoires voor meer dan 15 jaar en verhuurt nu ook haar unieke collectie voor bruiloften, fotoshoots, noem maar op. Ze heeft een echt ontwerptalent! Dit prachtige huis is vastgelegd door Studio EMP.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.