Fashion,  Shoppen,  Trends

Trend: Must Have Fashion voor Herfst en Winter 2013-2014

Ik heb geprobeerd om te praten met moeder natuur namens iedereen, maar helaas is er niet veel wat we kunnen doen tegen het weer dat langzaam de overgang maakt van de zomer naar de herfst. En omdat het erop lijkt dat we het onvermijdelijke moeten accepteren, kunnen we ons net zo goed ernaar kleden, heb ik gelijk? Dus hier zijn een paar van mijn persoonlijk favoriete herfst essentials. En na enige tijd op mijn online shoppingslijstje te hebben doorgebracht, voel ik me al stukken beter over dit hele herfst ding. Wie doet er mee?

Necklace: Whistles | Black Cuff: Net-a-Porter | Black Heels: Michael Kors | Cashmere Poncho: Otte | Eggplant Clutch: Coggles | Fair Isle Sweater: Madewell | Gold Bracelet: Net-a-Porter | Green V-neck Sweater: Helmut Lang from FarFetch | Leather Purse: ModCloth | Marc Jacobs Watch: Nordstrom | Military Inspired Jacket: Top Shop | Nail Polish: Essie | Skinny Jeans: The Outnet | Sweater Dress: Fee Luxury | Tory Burch Boots: Saks Fifth Avenue | Zebra Scarf: Kenneth Cole

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.