Home

DIY: Wereldbol Interieur Decoratie

Ik was op zoek naar een leuke nieuwe DIY voor in je interieur, maar ik kon niet kiezen. Een bijzondere wereldbol in huis is erg leuk als decoratie op een kastje / plankje of aan het plafond als lamp. Een wereldbol kan zelfs dienen als klok met een paar wijzers. Al deze wereldbollen zijn zo inspirerend. Op het pinterest account van Trendhunters vind je nog veel meer inspiratie, hieronder zie je de top 10 decoratie wereldbollen voor in huis.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.