Home

DIY: Krijtbord in een Fotolijst
Wat heb je nodig?

  • Een mooie lijst
  • Dun mdf
  • Primer
  • Krijtbord verf
  • Zaag
  • Een roller of kwast om te schilderen

1. Haal een sierlijke lijst in een kringloopwinkel of kijk op een markt bij jou in de buurt.
2. Teken met potlood de lijst op het MDF. Zaag het bord in de juiste vorm. Als er al een kartonnen bord bij je lijst zit, dan kun je deze stap overslaan.

3. Breng een laag primer aan en laat het goed drogen.

4. Nu kun je het bord verven met krijtbord verf. Laat het goed drogen en wacht minstens een paar dagen voordat je het gebruikt.

5. Zet je favoriete quote op je eigen ingelijste krijtbord.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

18 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.