Celebs & Influencers,  Designer,  Fashion,  Films, series en muziek,  Home,  Travel,  Travel

Obsessies van de maand #1

Kan je geloven dat de vakantie weer voorbij is? Dit jaar is absoluut voorbij gevlogen! Ik hoop dat jullie allemaal een heerlijke vakantie hebben gehad. We hadden een mooie kerst, een geweldige jaarwisseling en nog steeds een warme winter. Ik ben vandaag begonnen met mijn afstudeeropdracht, mijn diploma is in zicht. In de tussentijd, hier zijn mijn laatste obsessies.TV show: Ik ben sinds een paar dagen verslaafd aan de serie Reign. Reign is een drama serie over Mary, Queen of Scots. Ze vlucht naar Frankrijk, waar ze al op jonge leeftijd is uitgehuwelijkt aan de kroonprins, Francis. In het Franse kasteel zal ze samen met haar beste vriendinnen (Kenna, Aylee, Greer en Lola) verblijven. Maar is het in het Franse kasteel wel veilig voor Mary?Instagrammer: Ik ben zo verslaafd aan Instagram. Ik hou gewoon van het visuele aspect en het van de sneak peek die je krijgt in wat mensen doen. Ik volg nogal wat mensen en heb veel favorieten, maar de laatste tijd, vind ik Claudia K. heeft altijd fantastische pins en ik vind dat we redelijk dezelfde stijl hebben.Fashion muze: Kate Moss – tuurlijk, ze maakte een aantal onsmakelijke keuzes in haar persoonlijke leven, maar haar stijl is onberispelijk.

Inspirerende quote: “I always find beauty in things that are odd and imperfect – they are much more interesting.” Marc Jacobs


Bestemming: Guadeloupe is een paradijs op aarde. Een deel van de Franse Antillen, met regenwouden, watervallen, zandstranden en charmante dorpjes. – hier later meer over!

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.