Fashion,  Hair,  Huidverzorging,  Make Up

6 Goede Beauty Voornemens voor 2014

Als een oude jaar ten einde loopt, begint iedereen het maken van plannen voor het nieuwe jaar. Januari betekent een stortvloed van nieuwe sportschool lidmaatschappen, diëten en plannen voor zelfverbetering. Dit jaar, moedig ik je aan om deze beauty voornemens toe te voegen aan je lijstje. Hier zijn vijf schoonheid resoluties voor jou in 2014.

1. Drink meer water. Er zijn zoveel redenen om meer water te drinken, waaronder het verbeteren van de functie van je interne organen, het verbeteren van de groei van je haar en nagels, en het verbeteren van het uiterlijk van je huid.


2. Ga nooit slapen met make-up op. We weten allemaal dat we het niet moeten doen, maar het is zo makkelijk om je bed in te vallen en met je volle gezicht in je kussen te duiken op de late avond. Naast het wakker worden met mascara op je kussen, kunnen ook je poriën verstopt raken en mogelijk verergeren tot een acne probleem. Zet je favoriete make-up verwijdering doekjes en / of een flesje make-up reiniging van olie naast je bed voor die super luie avonden.

3. Neem een ​​hands-off aanpak. Wanneer je een puist krijgt, zijn weinig dingen meer onweerstaanbaar dan eraan zitten met je vingers, maar dat is het laatste wat je moet doen. Aanraken van je gezicht in het algemeen, leidt niet tot schone en gezonde huid. Je vingers zijn opslagplaatsen voor bacteriën, en het aanraken van je gezicht in het algemeen leidt tot een mogelijkheid van besmetting. Als je twijfelt, gebruik dan een wattenstaafje of een van die handige smet extractie tools van Sephora.

4. Geef je huid wat het nodig heeft. De helft van de tijd proberen je huid en haar je iets te vertellen. Misschien dat de producten die je gebruikt te hard zijn. Misschien gebruik je niet genoeg moisturizer. Misschien is dat stukje huid dat lijkt op uitslag, eigenlijk het eerste teken van eczeem. Overweeg in het begin van het jaar een bezoek aan een dermatoloog om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg voor je lichaam neemt.


5. Master een nieuwe make-up techniek. Benieuwd naar contouren? Weet je niet hoe je valse wimpers moet aanbrengen? Wil een Kardashian-kwaliteit smokey eye veroveren? Er is een online handleiding voor al je beautyvragen, of een cursus bij je plaatselijke drogisterij. Leer jezelf iets nieuws!

6. Wees lief voor jezelf en waardeer wat je hebt. We besteden veel te veel tijd aan het oordelen van onszelf, het beoordelen van anderen en vergelijken onszelf met anderen. Laten we dat achterlaten en 2014 beginnen met zelf-liefde van top tot teen.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

22 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.