Fashion,  Hair,  Huidverzorging,  Make Up

KIKO Make Up Milano verzendt nu naar Nederland

Sinds 1997 is KIKO cosmetics de officiële website van de toonaangevende Italiaanse professionele cosmetica merk dat een scala aan cutting-edge make-up, beauty producten, gezichts-en lichaamsproducten biedt. Veilige en effectieve producten van de hoogste kwaliteit, gemaakt om aan de schoonheidsbehoeften van elke vrouw te voldoen. Vanaf vandaag kun je ook winkelen in de online shop vanuit Nederland.

Kiko - Make up Milano

De KIKO make up Milano lijn ondergaat zorgvuldige en grondige klinische testen om hypoallergene producten te maken die geformuleerd zijn om allergische risico’s te minimaliseren, ze zijn niet-comedogeen (gezicht make-up) en oogheelkundig getest (oog make-up).

Goed om te weten: KIKO test haar producten niet op dieren, op grond van de relatieve Europese wetten.

Ken jij dit cosmetica merk? Heb je weleens producten van dit merk geprobeerd of gebruik je het regelmatig?

Hi! Ik ben Tessa, een 28 jarige modeliefhebber uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding International Tourism, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.