Fashion,  Shoppen

New in: O’clock horloge

o'clock roze horloge

Het meest simpele horloge dat je je kunt bedenken, maar alle combinaties zijn mogelijk. Dat is het O’clock horloge. Toen ik deze horloges voor het eerst tegenkwam, vond ik ze eigenlijk meteen leuk. Het leuke van deze horloges is dat je ze zelf kunt samenstellen.

Ik heb zelf een o’clock horloge mogen ontwerpen en heb gekozen voor een basic wit uurwerk. Daarnaast heb ik twee bandjes (16cm) uitgekozen, een witte en een poederroze . Ik heb veel licht roze items in mijn kledingkast en ook mijn pandora armband, die ik iedere dag draag, bevat roze accenten in de bedels. Ik vond het een mooie match met dit o’clock horloge.

review o'clock horloge blik

review o'clock horloge blik openen

Heb je een outfit waar een gekleurd bandje helemaal niet bij past, dan kun je het uurwerk eruit halen en het in een ander bandje aanbrengen. Zo kun je bij iedere outfit een passend o’clock horloge vinden.

De bandjes zijn van siliconen, wat ik super fijn vind. Hiervoor had ik een metalen band en daar bleef nog weleens huid tussen zitten bij het omdoen van het horloge. Met dit bandje zal ik daar nooit last van hebben. Een nadeel van een siliconenbandje is dat er snel stof aan blijft plakken. Gelukkig kun je het uurwerk uit het bandje halen en zo het bandje makkelijk schoonmaken.

review o'clock horloge roze en witte horloge

review o'clock horloge roze horloge

review o'clock horloge wit horloge om

Het o’clock horloge werd geleverd in een blikje, wat erg uniek is. Ik vind het wel bij de stijl van het horloge passen.

Het concept is erg leuk. Je kunt je horloge helemaal zelf samenstellen. Zo maak je het horloge helemaal naar jouw stijl. De o’clock horloges zijn al vanaf 25 euro te koop. Ik zou zeggen, neem een kijkje in de webshop van horloge.com/oclock.

Advertorial.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

5 reacties

  • Joyce

    Hi all,
    Ik ben een echte O clock fan en heb al aardig wat klokjes en bandjes. Nog even en ik ga die met een secondewijzer ook kopen! Coloured Hands heten ze.
    Wel weer ‘lastig” kiezen.. 😉

  • Jeanette

    Ik heb sinds kort ook een O clock. Eentje met een zebra klokje (wit en zwarte strepen op de wijzerplaat met een fel gele rand). Past bij veel bandjes.. Echt nog lastig kiezen hoor 🙂 Ik koos het turquoise bandje erbij: een aparte combinatie! Ik had hem bij Oclockshop.nl gekocht. Je kan daar kiezen of je het horloge wel of niet verpakt wilt hebben in blik.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.