Jarig! Trendhunters.nl Bestaat 6 Maanden!

Het is tijd voor een feestje, want fashion, reizen en interieur design blog Trendhunters.nl is jarig en bestaat 6 maanden.

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 24 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij de bank!

12 gedachten over “Jarig! Trendhunters.nl Bestaat 6 Maanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *