Celebs & Influencers,  Fashion,  Shoppen,  Styling tips

Stijl Profiel: Olivia Palermo

Olivia Palermo heeft een talent voor het mengen van ladylike en moderne stukken en het resultaat is altijd waanzinnig stijlvol. Ze weet wat werkt, maar op hetzelfde moment is niet bang om te experimenteren. Dat is waarom ze wordt beschouwd als een moderne stijlicoon.

Niet alleen zit ze altijd op de eerste rij van alle grote modeshow, Olivia bracht ook een behoorlijke hoeveelheid tijd door op de rode loper, waar ze er altijd onberispelijk uitziet. Ik bedoel, heb je ooit een slechte foto van dit meisje gezien? Ik ook niet.

Voor mijn nieuwe column die ik “Stijl Profiel” noem, laat ik je de stijl zien van celebrities. Niet alleen van hun uiterlijk, maar hun hele persoonlijke stijl. Deze week trap ik af met de enige echte, Olivia Palermo!

Top Looks

Waar shop je haar look?

Olivia bouwde een garderobe van klassiekers met perfecte skinny jeans en jasjes. Haar stijl heeft de wow-factor door het mengen van deze klassiekers met trendy stukken, zoals geprinte broek, veter-laarzen, en statement accessoires.

Olivia Palermo

Reiss blazer, €94 / Zara blue jeans, €37 / Zara shoes, €44 / Black purse, €30 / Gold jewelry

Heb jij een stijlicoon die je graag terug wilt zien op Trendhunters, laat het dan achter in de comments

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.