Fashion,  Hair,  Styling tips

Zomer Haar Trend: Vlechten

Let’s talk hair! Mijn haar is lang en dik en, terwijl de luchtvochtigheid het een grote natuurlijke bounce geeft, heeft het ook de neiging te gaan pluizen met dit klimaat. Een paardenstaart of knot werkt om mijn haar uit mijn gezicht te houden en laat mijn huid ademen, maar het is niet super chic. In plaats daarvan, wil ik vlechten – zijkant vlechten, gevlochten opsteekkapsels en fishtails. Je ziet deze stijlen bij iedereen, van Diane Kruger tot Emma Watson.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.