Geen categorie

Wat te doen op tweede kerstdag?

Tweede kerstdag is voor de mensen met een relatie vaak de dag om naar de schoonouders te gaan, maar voor de single ladies onder ons zijn er natuurlijk heel veel andere leuke dingen te doen op deze vrije dag.

Winterefteling
1. De Winter Efteling
Tijdens de wintermaanden (november tot februari) is de Efteling helemaal omgetovered tot een winters park. De Efteling heeft tijdens te wintermaanden allemaal speciale attracties zoals de het IJspaleis, de Beiersemarkt met leuke kraampjes, Langlaufen op de langlaufbaan ’t Hijgend Hert en vermaken zul je je zeker bij de sensationele watershow Aquanura.


2. Schaatsen op een kunstschaatsbaan
Wat leuker dan met een groep vrienden of met familie lekker te gaan schaatsen met tussendoor lekker een kop warme chocolademelk met slagroom en om het helemaal af te maken heerlijke warme erwtensoep met worst.

Shoppen
3. Shoppen
Nog geen leuke outfit voor oudejaarsavond.. dan is tweede kerstdag de ideale gelegenheid om op zoek te gaan. Tijdens tweede kerstdag zetten de winkels in Designer Oulet Roermond en Bataviastad Lelystad hun deuren open. Ook IKEA is open op tweede kerstdag.

wellnessresort
4. Wellnessresort
Na veel eten en een lange avond kan het ook heerlijk zijn om de volgende dag even te ontspannen in een wellnessresort. Lekker naar de sauna en genieten van een ontspannend kruidenbad. Nog een goed boek en je zit helemaal goed voor een dagje relaxen.

bankhangen
5. Bankhangen
Natuurlijk hoef je op tweede kerstdag niet het huis uit. Het is ook fijn om gewoon een dag helemaal niks te doen. Lekker met een grote stapel kerstfilms met een deken op de bank kruipen. Klik hier voor een lijst van de leukste kerstfilms.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

24 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.