Travel

Serious Request 2013: Leeuwarden

Zes dagen voor kerstavond. 144 uur. 3 mannen. 1 Glazen Huis. Dit alles betekend één ding; Serious Request!

Serious Request

Om 20.45 vanavond ging de deur van het Glazen Huis op slot. Dit werd niet door de minste gedaan, want dit jaar had olympisch kampioen en sportman van het jaar Epke Zonderland de eer om de sleutel om te draaien! En zoals elk jaar ging dit natuurlijk niet onopgemerkt. Tot het moment dat de mannen dan ook echt opgesloten werden bracht de band Bastille het publiek in de stemming. Ook namen ze een item mee voor de veiling mee, de band bracht een gesigneerde gitaar. Met het nummer Things We Lost In The Fire zetten ze de toon.

Serious Request

De mannen die dit jaar zes dagen lang in het Glazen Huis zitten zijn Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Zwijnenberg. Het thema waar deze mannen dit jaar aandacht voor vragen is voor kinderen die sterven door diarree. 800.000 kinderen sterven er jaarlijks aan diarree door het gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten.

Er zijn verschillende acties die georganiseerd worden in het Glazen Huis. Zo kan je een plaat aanvragen voor een zelf gekozen bedrag, je kan bieden op de items op de veiling, maar je kan ook zelf in actie komen door een eigen actie te verzinnen en dan natuurlijk het geld te overhandigen bij de brievenbus in het Glazen Huis.

Ga je een bezoekje brengen aan het Glazen huis?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.