Fashion,  Home,  Travel

Trendhunters’ Terugblik: Wat je hebt gemist #1

terugblik

Ik heb de afgelopen maand veel artikelen geschreven, maar ik kan me voorstellen dat je ze niet allemaal hebt kunnen lezen. Dus ik heb met plezier de inhoud van afgelopen maand voor je in één artikel gezet – voor het geval je iets hebt gemist, hier een terugblik met mijn top 10 berichten!

01. 6 Goede beauty voornemens voor 2014
02. 2014 Kleuren trend voor in huis: paars, oogverblindend blauw en oranje
03. Ongelooflijke ingrediënten: alles over algen
04. Trend: de nieuwe marktplaats voor vintage kleding – United Wardrobe
05. Review: Wella oil reflections bij Brainwash
06. Beauty: 10 ingrediënten in beauty producten om te vermijden
07. Een kijkje binnen bij Kourtney Kardashian in Califonië
08. 15 Manieren decoreren: de Ikea expedit boekenkast
09. Reizen: bucket list bestemmingen | Santorini, Griekenland
10. Trend: pastel kleurige truien in de winter

Wat is jouw favoriete artikel van de afgelopen maand? Over welk onderwerp zou je graag meer willen lezen?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.