Fashion,  Styling tips

Top 6: Mijn favoriete Plus Size Bloggers

Ik volg al jaren velen blogs waaronder een aantal plus size bloggers. Ze geven je zoveel zelfvertrouwen en ze zien er zo fantastisch uit met een maatje meer. Als ik deze meiden zie stralen, dan vind ik dat ik niet moet zeuren over een onderkin of dikke benen. Zij hebben zoveel lef om gewoon te dragen wat ze leuk vinden. Hier vind je mijn favoriete plus size bloggers.


Franceta Johnson is ergens in de 20 en schrijft op haar blog francetajohnson.com over haar passie voor fashion. Ze studeert graphic design en jaagt haar dromen na om fashion designer te worden.


Nadia Aboulhosn is een half Libanese stijl blogger oorspronkelijk uit Orlando, Florida. Zij durft echt alles te dragen van drukke prints tot crop tops en dan ziet er er ook nog fantastisch uit.


Allison Teng heeft een fashion blog blog vol outfit posts, product reviews, trends, shops en designer spotlights. Ze is geobsedeerd door leren jasjes en schoenen.


Sian is een 24-jarige Ierse uit Dublin en begon haar blog jaren geleden toen er nog weinig plus-size bloggers waren. Inmiddels ligt haar blog even stil, maar je kunt nog zoveel terug lezen als je haar nog niet kent.


Tanesha Awasthi is niet zomaar een plus-size blogger, maar een hoogzwangere plus-size blogger. Ze wilt dames met grotere maten meer zelfvertrouwen geven en heeft daarmee twee blog awards wat mij betreft dik verdiend.


Nicolette Mason, halverwege de 20, uit New York, blog al sinds 2009 en schrijft naast haar blog ook voor Marie Claire. Haar blog heeft echt een fantastische uitstraling, mede door haar glitter hakken en macarons.

Dit waren mijn favorieten. Volg jij ook plus-size bloggers? Welke staan in jou favorieten?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

14 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.