Fashion,  Styling tips,  Trends

Trend: Dramatische Ear Cuffs


Bron: Seamplicity

Ear cuffs gaan al even mee in de mode-scene en ze lijken niet weg te slaan! Tegenwoordig zie je een aantal echte over-the-top ear cuffs. Echt een statement accessoire om in je collectie te hebben. Dit kan jouw nieuwe favoriete accessoire worden!

Wat ik leuk vind aan ear cuffs is dat ze een goede afwisseling zijn van standaard oorbellen en accessoires. Ze laten je look te meer uniek zijn! Alles wat een persoonlijk tintje toevoegt aan een look vind ik bijzonder. Ear cuffs zijn een beetje subtieler, omdat ze niet zo in je gezicht zichtbaar zijn, maar ze geven nog steeds een statement uitstraling. Ze besparen je het zetten van een pijnlijke piercing en geven dezelfde look.

earcuffs

earcuffs1

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.