Fashion,  Runway & Streetstyle,  Styling tips

Get the look: Alexa Chung

Laid-back en elegant zijn niet twee stijlen die we vaak gecombineerd zien, maar Alexa Chung is erin geslaagd om tegenstrijdige kenmerken evenwicht te stijlen in haar eigen look. Het Britse model en tv-persoonlijkheid staat bekend voor meer dan alleen haar succesvolle carrière dankzij haar onberispelijke street style: haar golvende haar met perfecte beachy waves, haar natuurlijke make-up en vlekkeloze cat-eye, en een ensemble dat bestaat uit de laatste trends van de beste ontwerpers, maar gedragen op een laagdrempelige, ongedwongen manier.

Get the look of Alexa Chung in denim overalls

Ik verzin het niet, Alexa Chung is een absoluut stijlicoon. Ik vind het leuk om een paar tips te delen hoe je haar look kan na bootsen. Als je haar stijl steelt, is het belangrijk om na te denken over de balans en proportie. Als je een golvende blouse draagt, combineer het dan met een skinny jeans en aansluitende laarsjes. Als je jurk minimalistisch is, maak dan een statement met je schoenen. Alexa Chung weet hoe ze hoofden kan laten draaien zonder te overdrijven, met luxe, moderne stukken en afgezwakte items.

De garderobe basics van Alexa Chung bestaan uit skinny jeans en overhemden. Ten minste twee paar neutraal gekleurde skinny jeans, een aantal simpele t-shirts, een overhemd en een comfortabel jurkje boven de knie heb je nodig voor een Alexa Chung stijl. Meng dan deze items met trendy stukken en klassiekers: een iconische tas en een altijd-handige blazer. Evenals een edgy overall en een gekke flats. Om je verbeelding te laten leven, heb ik een mooie look van Alexa Chung voor je uitgekozen om makkelijk na te apen.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.