Beauty,  Make Up

Perfecte wenkbrauwen voor jouw gezicht

perfect eyebrows of Cara Delevigne

Wenkbrauwen maken een wereld van een verschil als het gaat om je gezicht. Ik heb gezien dat de gezichten van mensen volledig kunnen veranderen met een simpele behandeling of verandering van de vorm van een wenkbrauw! Er zijn een heleboel verschillende wenkbrauw vormen, evenals verschillende technieken om je wenkbrauw een bepaalde vorm te geven. Lees verder om te zien welke vorm het beste is voor jouw gezicht en hoe je perfecte wenkbrauwen kunt creëren.

Het eerste wat je moet weten is welke vorm wenkbrauw het beste is voor je gezicht. Hieronder zie je precies welke vorm het beste bij welk gezicht past.

eyebrow-chart

Als je de juiste vorm wenkbrauw vorm hebt bepaald, gaan we verder. Om je wenkbrauwen mooi verzorgd en netjes te houden, zorg je er altijd voor dat je de haren die onder je wenkbrauw groeien verwijderd. Wees voorzichtig, want het kan ertoe leiden dat deze haartjes stoppen met terug groeien. Een andere optie voor het verzorgen en onderhouden van je wenkbrauw vorm is de haartjes korter knippen met een schaartje. Eerst kam je je wenkbrauwen omhoog en vervolgens knip je de haartjes af net boven de bovenste wenkbrauwlijn.

Nadat je natuurlijke wenkbrauwen klaar zijn, is het tijd om ze in te vullen! De beste manier om te bepalen of je nodig hebt om ze in te vullen is als je merkt dat er openingen zijn tussen je haartjes.

wenkbrauw Om te bepalen waar je boog zou moeten zijn, is er een eenvoudige techniek. Neem een ​​make-up kwast en plaats deze langs je neus en draai de kwast over het midden van je oog. De punt van je kwast wijst nu precies in het hoogste punt van je wenkbrauw boog.

Om te zien waar je wenkbrauw moet beginnen, plaats de kwast ook langs je neus, maar dan recht omhoog gericht. Dat is het punt waar je wenkbrauw moet beginnen. Plaats de kwast langs je neus en draai de top naar de buitenste hoek van je oog richting je wenkbrauw. Dat is het punt waar je wenkbrauw moet eindigen.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.