wimperextensions bij perfecte wimpers
Beauty,  Make Up

Review: Wimperextensions van Perfecte Wimpers

Wimperextensions-Harderwijk-Perfecte-Wimpers_2
Woensdag was het zover! Ik had een afspraak gemaakt met Manon om een set wimperextensions te laten aanbrengen. Vorige week vertelde ze dat ze modellen zocht om te oefenen. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Zo’n mooie set glamorous wimpers wilt iedereen toch wel? Geen gedoe meer om iedere ochtend mascara aan te brengen. Je wordt gewoon wakker met lange, volle wimpers die al in de perfecte krul staan.

Ik was een beetje vroeg, maar kon gelijk plaatsnemen. Ik kreeg een dekentje over me heen en mocht m’n schoenen uitdoen. Manon zocht de juiste wimpers uit en haalde nog even de laatste restjes mascara van mijn wimpers af. Bij Perfecte Wimpers werken ze met echte zijden wimpers voor een natuurlijk effect. Ze plakte nog even mijn onderste wimpers af met een witte tape. Daarna was het tijd om mijn ogen te sluiten voor de komende drie uur. Ja, dat lees je goed, maar 3 uur is wel een beetje een uitzondering. Gemiddeld duurt het 2 uurtjes.

mijn eerste wimperextensions
Wimper voor wimper werd het aangebracht en vastgezet met een formaldehyde vrije lijm. Ik lag er heerlijk ontspannen bij. Met Ed Sheeran op de achtergrond viel ik soms bijna in slaap. Het aanbrengen van de wimpers is echt pijnloos. Het enige vervelende moment is wanneer ze de witte tape onder je ogen voorzichtig wegtrekken. Als je je ogen vervolgens in de spiegel ziet, ben je dat moment alweer vergeten. Wauw, wat was ik verrast. Het voelt licht aan, je voelt de wimpers echt niet zitten.

De wimpers blijven 6 tot 8 weken zitten en je kunt ze natuurlijk tussendoor laten opvullen. Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Om een volle wimper look te behouden, kun je ervoor kiezen om je wimpers op te vullen. Een eenmalige behandeling kan ook voor bijvoorbeeld een feestje of een vakantie.

Ik ben super blij met het eindresultaat! Het was de tijd absoluut waard. Wat vind jij van het resultaat?

Perfecte Wimpers heeft vestigingen in Harderwijk, Axel en Veenendaal. Voor meer informatie bezoek je de website.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

  • Nadia

    Het ziet er prachtig uit! Ik vind ze soms te nep, maar deze staan mooi.

    Ik durf het niet zo aan, omdat mijn eigen wimpers vrij lang en gekruld zijn en in ben bang dat ik ze dan verpest ofzo hihi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.