Fashion,  Shoppen,  Styling tips,  Trends

Fashion File: Crop Tops

Crop tops zijn een bijzonder gedurfde trend die onlangs zijn opgedoken-letterlijk! Het onthullen van een beetje meer huid dan we doorgaans geneigd zijn om te laten zien. Het goede nieuws is dat er geen zwart-wit manier is om deze zwoele, ietwat retro stukken te dragen, zoals blijkt uit de mooie meiden hierboven. Nu is het gewoon aan jou om uit je comfort zone te stappen en de perfecte crop top te vinden!

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.