Beauty,  Make Up

Beauty: Herfst manicure, de mooiste nagel kunstwerken

Het is makkelijk om vaak dezelfde nagellak kleurtjes te dragen. Maar het is veel leuker om eens een nieuwe manicure te proberen. Voor deze tijd van het jaar heb ik 5x een herfst manicure uitgekozen. Je kunt ze de hele maand afwisselen.

Welke kleur draag jij veel op je nagels?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.