Winactie: Statement Necklace Voor Verjaardag van Trendhunters.nl

Meedoen met deze winactie is heel makkelijk:

  • Klik op ‘Use your email’. Geef je naam en je emailadres op. Deze informatie wordt alleen gebruikt als je hebt gewonnen. Dan sturen we je een email. ‘Log in’.
  • Klik op ‘Doe mee’ en vul in waarom jij deze statement necklace graag wilt winnen.
  • Je mag nog meer acties uitvoeren om meer kans te maken op de statement necklace, zoals ‘Like Trendhunters op Facebook’.

a Rafflecopter giveaway

16 november wordt de winnaar bekend gemaakt

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 24 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij de bank!

6 gedachten over “Winactie: Statement Necklace Voor Verjaardag van Trendhunters.nl

  1. Ik vind de kleurstelling helemaal te gek! En jaaa, dat model, ik ben er helemaal niet wijs van hoor, lekker opvallend, aanwezig, maar toch ook weer niet over the top, prachtig gewoon!

  2. Ik vind de kleurstelling helemaal te gek! En jaaa, dat model, ik ben er helemaal niet wijs van hoor, lekker opvallend, aanwezig, maar toch ook weer niet over the top, prachtig gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *