Fashion,  Shoppen

Bruiloft: 10x bruidsmeisje jurk

Weken, maanden zoek ik al naar een jurk voor de bruiloft van mijn moeder, maar dat is niet zo makkelijk als ik dacht. Ik had een ideaal plaatje. De kleur, het model, de stof. Alles had ik al uitgedacht, maar ik kon het nergens vinden. Als je ergens naar op zoek gaat, dan kom je het nooit tegen. Dus ik heb dat plaatje los gelaten en heb mijn zoektocht naar een leuke jurk voortgezet op internet. De webshops van Nelly, Asos en Zalando heb ik wel dertig keer doorgespit voor een feestelijke maxi jurk. Inmiddels heb ik een jurk gevonden, 7 dagen voor de grote dag, en heb ik voor jullie wat inspiratie verzameld.

Bridesmaid dresses

Winter bruiloft

Winter wedding: bridesmaid dresses

Zomer bruiloft

Summer wedding: bridesmaid dresses

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

  • Adrienne

    Hi Tessa, wat een creatieve verzameling. En weet je al welke jij zelf gaat dragen? Mijn beste vriendin is afgelopen december getrouwd en ik had mezelf helemaal uitgeleefd in de de vintage look. Zo heb ik op een webshop de ideale vintage look kunnen samenstellen, zoals met deze birdcage. Misschien ook iets voor jou?

    • Tessa

      Hoi Adrienne, ik heb een strapless poederroze lange jurk gedragen tijdens de bruiloft in oktober. Het was niet helemaal wat ik van tevoren in gedachten had, maar ik was er heel erg blij mee. Dit jaar komen er weer een aantal bruiloften aan, daarvoor ga ik later op zoek. Ik keek net even op je website en ik ben zelf erg fan van de curlies. Liever geen bling bling, maar de pareltjes zijn top! Een haarstukje met veren vind ik ook altijd erg leuk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.