Designer,  Fashion,  Shoppen,  Trends

Tommy Hilfiger: Verander Iemands Leven met een Handtas

Het komt niet iedere dag voor dat je iemands leven verandert met een handtas. Het is weer mogelijk om vrouwen met borstkanker te steunen door jezelf een limited edition-handtas van Tommy Hilfiger cadeau te doen. Voor het zevende opeenvolgende jaar gaat €100 van elke verkochte handtas direct naar het ‘Fund for the Living’ van Breast Health International. Zo wordt de last van leven met borstkanker verlicht voor deze vrouwen en hun gezinnen. Dat vind ik een heel mooi gebaar van Tommy Hilfiger en daarom wil ik deze prachtige tas even met jullie delen.

Bestel de tas en krijg er een gratis leren kaarthouder bij met kortingscode: THWALLET

Tommy Hilfiger steunt vrouwen met borstkanker

“I hope we can help give women that bit of dignity, motivation and support they need in a time of crisis” – Claudia Schiffer

* Dit is geen advertorial

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.