gerecycled glas

Interieur inspiratie: gerecycled glas

Untitled-11

Potten, vazen​​, flessen, bekers of schalen van gekleurd, gerecycled glas… Ik ben verliefd op allemaal! Vooral de blauwe vazen van de Action voor maar 3,99 euro met kleurrijke roze of oranje bloemen zijn mijn favoriet. De lente laat zich al een beetje zien in Nederland, dus er mag weer wat kleur in huis.

gekleurd glas

Vond deze foto’s op Pinterest, maar ook op Emmaline Bride, Eenig wonen, Denise in Bloom, Martha Stewart. Ik hou er van hoe de blauwe flessen en vazen ​​worden gecombineerd met de roze pioen rozen en bloesemtakken. Ook als grote pot met gele frisdrank, zoiets zou geweldig zijn voor een tuinfeest!

gekleurd glas

gekleurd glas

gekleurd glas

Wil jij ook graag je eigen vintage pot, gerecycled glas of vaas? Neem een ​​kijkje op de onderstaande items en koop ze op Etsy.com, Hema, Van Verre, HK Living, Ikea of H&M. Kijk ook even naar de DIY die ik vond op Pinterest.

gekleurd glas

vintage bottles6

vintage bottles7

Deel dit:

Tessa

Hi! Ik ben Tessa, een 25 jarige fashionaddict uit Harderwijk. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn opleiding HBO toerisme, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd en werk met heel veel plezier in een compleet andere wereld, namelijk bij een bank!

4 thoughts to “Interieur inspiratie: gerecycled glas”

  1. Ik heb zo’n grote bolle vaas gekocht op een rommelmarkt in Brussel en ik ben nog steeds blij dat ik hem dat hele eind mee terug heb genomen. Hij staat prachtig in mijn vintage/Scandinavische interieur met een aantal andere vazen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.