Westwing sweet sixties
Home,  Travel

Interieur trend: Sweet sixties style

Het is alweer herfst. De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter. In de modewereld is dit de spannendste tijd van het jaar, waar alle grote merken hun selecties laten zien in verschillende fashion shows over de hele wereld. Maar niet alleen onze kleding krijgt een nieuwe look, ook ons interieur verdient het een make-over te krijgen. Dé interieurtrend van deze herfst is de sweet sixties stijl, zoals gezien bij Westwing.

Als we aan de stijl van de jaren 60 denken, denken wij aan felle kleuren, plastic meubilair en de gekste behang patronen. Met de sweet sixties stijl krijgt de stijl van de jaren 60 een moderne en comfortabele update met een touch van de Scandinavische stijl. Het resultaat als deze twee stijlen worden gemixt is gewoonweg prachtig! Felle kleuren worden vervangen door zachte pasteltinten, plastic wordt vervangen door warm en licht hout en comfort komt op de voorgrond te staan met zachte kussentjes en bekleding.

Westwing sweet sixties
Westwing

De retro stijl uit de jaren 60 moet echter niet helemaal vergeten worden! De sweet sixties stijl behoud de iconische organische vormen en retro elementen waar we zo van houden. Een must-have bij de sweet sixties stijl is het materiaal koper. Koper past perfect bij de poederige pastelkleuren en geeft een edge aan deze kalme stijl. Denk hier bijvoorbeeld aan koperen lampen en andere accessoires.

Het is ons in de herfst een beetje te koud voor de originele jaren 60 stijl, maar de sweet sixties stijl brengt warmte, lichtheid en gezelligheid in ons interieur – precies wat wij nodig hebben om de overgang van de zomer naar herfst zo comfortabel en stijlvol mogelijk te maken!  

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.