Fashion,  Shoppen,  Styling tips,  Trends

Persoonlijke Stijl: De Moderne Preppy Look

Preppy Look

De preppy look heeft zijn plek gevonden dankzij shows zoals Gossip Girl (may she rest in peace), de populariteit van de winkel J. Crew, en ieders favoriete stijlicoon, Zack Morris.

Hier is het goede nieuws, je hoeft niet echt “preppy” te zijn om de preppy look te rocken. De preppy look is voor iedereen die het wilt en het is nog beter als je je eigen unieke draai weet toe te voegen. Voordat je begint met het toevoegen van je eigen persoonlijke tintjes, is het belangrijk om de basis te hebben.

Belangrijkste ingrediënten voor de moderne preppy look

  • Chambray overhemd
  • Used-look skinny jeans
  • Fancy sweatshirt
  • Kleurrijke sieraden
  • Klassiek denim jasje of een leuk tweedjasje
  • Boyfriend horloge
Moderne Preppy Look

Hoe krijg je de look?

  • Laag, laag, laag! Prepsters houden van laagjes. Bij twijfel, voeg een andere laag toe. Chambray onder een chique sweatshirt met een leuk jasje erop is preppy-chic op z’n best.
  • Voeg een zorgeloos item toe. Er te gemaakt uitzien is een manier om het ‘moderne’ van de moderne preppy look te verwijderen. Combineer een used-look skinny jeans, boyfriend jeans, of ruimvallende kaki om je preppy look iets te verminderen.
  • Voeg gewoon juwelen toe. Een statement ketting over je preppy lagen is een geweldige manier om persoonlijkheid toe te voegen aan je look. Voor bonuspunten, voeg een stapel armbanden en een boyfriend horloge om je stijlvolle kleine pols toe.
  • En tot slot, the shoes. Schoenen, de kers op de taart voor elke outfit. De schoen mogelijkheden zijn vrij uitgestrekt in de preppy wereld – dus het gaat allemaal over de voorkeur. Mijn persoonlijke favoriet? Een paar puntige hoge hakken. Niet jouw smaak? Probeer een stijlvolle bootschoen, ballerina’s, of een paar retro ronde neus hoge hakken om je preppy look compleet te maken.

Daar heb je het, alles wat je nodig hebt om de preppy look te rocken. Bij twijfel, vraag jezelf WZZMD – Wat zou Zack Morris doen?

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.