koffietafel ideeën
Home,  Travel

Interieur: 10x koffietafel ideeën

Hoewel ik de uitvinders van Pinterest vierkant kan kussen, kan ik de interieur inspiratie soms overweldigend vinden. Het is steeds moeilijker geworden om uniek te blijven en vooral je eigen stijl te vinden. Dus met dat in het achterhoofd, koos ik een selectie voor slimme koffietafel ideeën. Geef je woonkamer een unieke uitstraling met een bijzondere koffietafel.

Hi! Ik ben Tess, een blogger van het eerste uur. Trendhunters.nl is m'n uit de hand gelopen hobby. Ik ben verslaafd aan Pinterest, waar ik al mijn interieur inspiratie vandaan haal en koop het liefst alles secondhand. De categorie reizen is ontstaan tijdens mijn studententijd, waardoor ik al veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben inmiddels afgestudeerd, maar Trendhunters bestaat nog steeds!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.